Perşembe, Mart 28

Antalya’nın Olmazsa Olmazlarından biri Düden Şelalesi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
  • DÜDEN ŞELALESİ GEZİ REHBERİ

Antalya’nın olmazsa olmazlarından biri olan Düden şelalesi, her yıl yüzlerle yerli ve yabancı turistleri ağırlamaktadır. Antalya’nın doğası bozulmamış ve saf olarak kalmış yerlerinden biri olan Düden şelalesi, Antalya’ya gelen kişilerin mutlaka görmesi gereken bir yerdir.
Düden Şelalesi merkeze oldukça yakın bir yerde yerleşmektedir. Yaklaşık olarak 10 km merkeze uzaklığı olan bu şelale görenleri hayretler içerisinde bırakmaktadır. Buraya giden kişiler, şelalesinin rüzgarıyla ferahlıyor, ana tabiatın bu eşsiz güzelliklerinin farkına varıyorlar.
Şelalenin arkasında bulunan mağara birçok kişinin merak odağı halindedir. Vücudunuzda toplanmış olan bütün yorgunlukları bu şelale sayesinde kolay bir şekilde atabilirsiniz. Buraya gelenlerin yorumlarına göre, Türkiye genelinde bulunan en güzel şelale Düden Şelalesidir. Düden şelalesi, geçtiği her noktaya hayat vermektedir ve o noktayı canlandırmaktadır. Bu kadar olağanüstü bir yapıya sahip olan ve psikolojik olarak görüntüsü ve sesiyle insanı rahatlatan Düden şelalesi, günümüzde Türkiye’de en çok ziyaret edilen şelalelerden biridir.

  • DÜDEN ŞELALESİ VE OTELLER

Düden Şelalesi’ni görmek adına Antalya’ya gelen kişileri yine Antalya ağırlamaktadır. Merkezde bulunan pansiyon ve otellerde, uygun fiyatlarla kalabilirsiniz. Eğer tatilinizi en lüks bir şekilde yapmak istiyorsanız, Antalya merkez veya Konyaaltı’nda bulunan otelleri tercih edebilirsiniz. Burada bulunan oteller, dünyaca ünlü olup, herkes tarafından tanınmaktadır. Bu otellerin günlük ücretleri biraz fazla yüksek olsa da, insanlar tatillerinde rahat olsunlar diye gerçekten etkili bir çözüm olmaktadır.
Bu oteller sayesinde hem denize hem de, merkeze oldukça yakın olacaksınız. Dilediğiniz an denize gidebilir, dilediğinizde Antalya merkeze gidebileceksiniz. Antalya’nın en turistik ve en elit yerlerinden biri olan Konyaaltı’nda güzel bir tatil yapabilirsiniz.

DÜDEN ŞELALESİNE NASIL GİDİLİR

Düden şelalesine gitmek isteyen kişiler, birçok hava yolu şirketlerinin sağlamış olduğu uçuşlarla Antalya’ya gelebilir ve buradan gidebilir. Antalya merkeze oldukça yakın olan Düden Şelalesi, ulaşım aracı olarak otobüsler ve turlar vasıtasıyla gidilmektedir. İsteğiniz üzerine turlara katılabilir, ve ya kendiniz özel olarak Düden şelalesini ziyaret edebilirsiniz. Düden şelalesi Antalya’nın en önemli doğal güzelliklerinden biridir. Resimlerde de görüldüğü üzere insanı rahatlatan bir yapısı vardır.

BUNA DA BAKIN...  Antalya Manavgat Şelalesi Resimleri ve Gezi Rehberi
Paylaş

Yorum yapın