Cuma, Mart 29

Doğanın İnsanlara Hediyesi Antalya Güllük Dağı Milli Parkı

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Güllük Dağı Milli Parkı

Antalya uzun yıllardan beridir en çok ziyaret edilmekte olan turistik yerlerden biridir. Kişilerin burayı ziyaret etmelerindeki en büyük amaç güzel bir tatil geçirmektir. İster güzellikleri yönünden isterse de tabiat güzellikleri yönünden dünyanın en güzel tatil merkezlerinden biri olan Antalya ziyaretçilerine oldukça büyük imkanlar sunmaktadır.
Doğanın insanlara sunmuş olduğu doğal güzelliklerden biri olan Güllük Dağı Milli Parkı Antalya’da yerleşmektedir. Cennetin bir parçası olarak anılan bu yer, kişilerin güzel ve huzurlu bir tatil yapmasını sağlamaktadır. Dağın ortasından geçen çay, ağaçların güzelliği, kuşların ötmesi insanı en çok rahatlatan yönlerinden bazılarıdır.
Güllük Dağı Milli Parkı Antalya’nın kuzey yönünde şehir merkezi dışında bulunan doğal bir güzelliktir. Buraya gelerek tatilinizi oldukça güzel bir şekle getirebilirsiniz. Doğanın insanlara hediye ettiği yerdir.  Özellikle şehir havasından bıkmış ve yorulmuş olan kişiler için birebir olan Güllük Dağı Milli Parkı, insanlar için vazgeçilmez bir yerdir.


Güllük Dağı Milli Parkı Ulaşım

Güllük Dağı milli Parkına ulaşım Antalya yoluyla yapılmaktadır. Yurt içi ve Yurt dışı bütün ülkelerden hava yolları şirketleri Antalya’ya uçuşlar düzenlemektedir. Dilerseniz Güllük Dağı Milli Parkı turlar vasıtasıyla dilerseniz de özel olarak kendiniz gidebilirsiniz. Bunun için şehir merkezinden binebileceğiniz çeşitli araçlar mevcuttur.

Antalya’da İkamet

Antalya tatil merkezi olduğu için burada ikamet etmek için birçok yollarınız vardır. İsteğe uygun olarak otelde veya pansiyonda kalabilirsiniz. Antalya genelinde aylık veya haftalık olarak kiralık verilen evlerde mevcuttur. Bu yollardan birine başvurarak uzun süreli Antalya’da ikamet edebilirsiniz. Antalya Konyaaltı caddesinde bulunan oteller diğer otellere göre oldukça lüks otellerdir. Burada bulunan otellere başvurmanız takdirde oldukça lüks bir tatile yelken açmış olacaksınız. Denizin tam karşısında yer alan bu otellerde günlük ücretler, diğer otellere göre daha pahalıdır. Fakat bunlara bakmayarak güzel bir tatil için her şeyin güzelini seçmelisiniz.
Antalya’nın en büyük özelliği burada her bir tatil amaçlı aktivitenin bulunmasıdır. Şehir merkezinden uzak tatil sevenler için Güllük Dağı, hareketli tatil sevenleri için Antalya merkez çok uygundur.

BUNA DA BAKIN...  Bursa Uludağ Milli Park Hakkında

Paylaş

Yorum yapın