Perşembe, Mart 28

İzmir Doğal Yaşam Parkı Gezilecek Yerleri | Resimleri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
İzmir Doğal Yaşam Parkı Gezi Rehberi

İzmir Doğal Yaşam Parkı, 130 türde 1500 yaban hayvanı barındırmaktadır. Yaklaşık olarak 425 bin alana sahip olağanüstü bir deneyim sağlayan İzmir Doğal Yaşam Parkı, her yıl yüzlerce misafirini ağırlamaktadır. Buranın doğal yaşam parkı olarak anılmasının en büyük sebebini bu yere geldiğinizde oldukça iyi bir şekilde anlıyorsunuz.
, İzmir Konak üzerinden yarım saatte gelebileceğiniz İzmir Doğal Yaşam Parkı, Sasalı’da yer almaktadır. Gezintinizin sonunda güzel bir vakit geçirmek isterseniz, Sasalı Piknik alanını tercih edebilirsiniz. Burada bisikletler de, kiraya verilmektedir. Buradan bisiklet kiralayabilir, yakınlarınızla beraber bisiklet turu yapabilirsiniz. Saslı Piknik alanında otoparklar kesinlikle ücretsizdir.
Saslı Piknik alanında oldukça güzel vakit geçirebilir, aileniz ve dostlarınızla beraber piknik yapabilirsiniz.
Dilediğiniz her zaman İzmir Doğal Yaşam Parkı’na gelebilirsiniz. Yılın 365 günü hizmet göstermekte olan İzmir Doğal Yaşam Parkı, hiçbir şekilde tatillere girmemektedir.

İZMİR DOĞAL YAŞAM PARKINDA NELER YAPILIR ?

İzimir Doğal Yaşam Alanına gelmeden önce güzel bir plan yapmanızda yarar var. Buranın oldukça geniş bir yer olması nedeniyle 2-3 saatinizi burayı gezmekle geçirebilirsiniz.
Yorulmanız üzerine burada bulunan kafelerde oturup yemek yiyebilir, serin içkiler içebilirsiniz. Ayrıca bu alanda çocuklar da, düşünülmüş. Çocuklar için oyun alanları hazırlamış olan İzmir Doğal Yaşam Parkı, insanların en iyi şekilde dinlenmesi amacıyla onlara ellerinden gelen en iyi hizmeti sunmaktadır. Birçok kişinin en büyük sorunlarından biri olan lavabo sorunu burada yaşanmamaktadır. Lavaboları oldukça temiz tutulmakta ve özel denetimde olan İzmir Doğal Yaşam parkı gelenler tarafından taktir edilmektedir.
Burada özgür bir şekilde dolaşmakta olan tavus kuşları sizin için sürpriz olabilir. Tavus kuşlarına yaklaşabilir, onlarla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Özellikle çocuklarınızın onları görmesi ve onlarla oynaması her ikinizi mutlu edecektir. Çocuklarınızın hayvanlara olan  sevgisini ilerletebileceğiniz bir mekan. Göletler içerisinde bulunan ördekler ve kuğularda oldukça dikkatinizi çekebilir. Genel olarak gezi esnasında göreceğiniz zebralar, zürafalar ve diğer birçok hayvan sizde Afrika Savan hissini verecektir. Burada gezdiğiniz süre boyunca bunun gibi birçok hayvanı görme ve onlara yakın olma şansını bulacaksınız.

BUNA DA BAKIN...  Nurten Öğüt, Yörük Ali Efe Müzesi'ni yazdı...

Paylaş

Yorum yapın