Pazar, Nisan 28

Batum Turu Paketleri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Batum’u gördünüz mü? Görmediyseniz, mutlaka Batum turu seçeneklerimizi değerlendirin. Gürcistan’ın en popüler şehirlerinden birisi olan Batum, komşu ülkeler arasında en gözde tatil yerleri arasında yerini alıyor. Gezilip görülecek listesinde ilk sıralarda yer alan bu harika kente Ezgi Turizm’in, sizlere sunduğu en ayrıcalıklı Batum turu paketleri ile seyahat edin.

Karadeniz’in engin ufkunda bin bir renkli gün batımları yaşayacağınız sahil kenarı kenti Batum, Gürcistan’ın kadim gelenekleri ile modernizmin ışıltısı arasında dengede duran çok özel bir şehir… Türkiye’den Sarp Sınır Kapısı’nı geçtikten sonra ilk şehir olan Batum’a vizesiz olarak girilebiliyor. Bu rüya şehrini, Ezgi Turizm’in sunduğu avantajlarla ziyaret edebilirsiniz. Ezgi Turizm tarafından düzenlenen Svaneti Mestia Ushguli Trekking Turu, Konaklamalı Batum Turu, Tiflis Batum Turu, 2 Gece 3 Gün Tiflis Turu, 1 Gece 2 Gün Trabzon Kalkışlı Batum Turu gibi pek çok alternatif bulunan paketlerden birini tercih ederek keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

 

Trabzon ve Rize Çıkışlı Batum Turu

Batum, deniz kıyısında kurulan harika bir tatil şehridir. Sovyet Rusya döneminden kalan eski binalarla, gökdelenlerin bir arada olduğu, aynı zamanda dünyanın en eski yerleşim alanlarına sahip Batum’a bir günlük bile gitmeye değer. Batum’a düzenlenen günübirlik Batum turu oldukça tercih ediliyor. Trabzon çıkışlı Batum Turu ve Rize çıkışlı günübirlik Batum turu çok ilgi görüyor. Başlangıç noktası Rize Merkez PTT olan tur, rota üzerinde bulunan duraklardan diğer misafirleri aldıktan sonra varış noktası olan Batum’a doğru hareket ediyor.

Ezgi Turizm’in misafirlerine sunduğu, Rize Çıkışlı Günübirlik Batum Turu’nda ziyaret edeceğiniz yerlerden bazıları şöyle:

Sarp Kapısı

Batum bulvarı

Avrupa Meydanı

Gonio Kalesi (Panoromik)

Poseidon Çeşmesi

Orta Camii

Nicholas Kilisesi

Medea Heykeli

Chacha Kulesi

Ali ve Nino

BUNA DA BAKIN...  Altınkum Plajı Nerede? Nasıl Gidilir? (Didim)

Alfabe Kulesi

Piazza, Miracle Park

Sea Port

Batum Tiyatrosu (Panaromik)

Konaklamalı Batum Turu ve Göreceğiniz Yerler

Konforlu bir tatilin olmazsa olmazlarından biri olan konaklamalı turlar ile Batum turunuzu daha geniş zamana yayabilir, tatilinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Gezilip görülecek yerler arasında keşfedilmeyi bekleyen bu muhteşem şehrin, ziyaret edilecek pek çok yeri bulunuyor. Ezgi Turizm’in sağladığı konaklamalı Batum turu paketi ile 12 havarilerden olan Aziz Andrea ve Aziz Matthias heykelleri, Roma döneminden kalma Gonio kalesi, Ortodoks Katedrali, Avrupa Meydanı, Piazza Meydanı, Altıpost Medea Heykeli, Tiyatro Meydanı, Nuri Gela Gölü, Alfabe Kulesi, Ali ve Nino Heykeli, Türk Mahallesi’nde bulunan Osmanlı Dönemi Tarihi Orta Camii gibi daha pek çok yeri ziyaret edebilirsiniz.

Günübirlik Batum Turu ile Keyifli Bir Gün

Batum turu ile botanikçileri şaşırtan muhteşem doğası, tarihi ve mimari yapısı, lezzetli mutfağı ile Batum’u keşfedebilirsiniz. Batum, tarihi ve kültürel geçmişi, UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan yerleşim alanları, sıcakkanlı insanları, şahane doğası ile gezip görülmeye değer yerlerden biri. Manolya ağaçlarının eşlik ettiği harika bulvarları, sanatsal heykellerle donatılan parkları, tropikal bir hava estiren mis gibi sahilleri, Sovyet, Osmanlı, Roma, Bizans ve Pontus tarihi dokusunun izlerini taşıyan ilginç ve etkileyici yapısı ile bu kent gezilmeye değer. Ezgi Turizm’in ayrıcalığı ile ister konaklamalı, ister günübirlik Batum turu paketlerini tercih edebilir, hayatınızda güzel anılar biriktirebilir, keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

 

 

 

Paylaş

Yorum yapın